De frikandellenvijver is ontstaan nadat ik een barbecue-aanhanger had gekocht. Dat was heel leuk, maar ik wilde eigenlijk hetzelfde principe, echter dan met een frituur. Niet zo’n grote, maar een klein, handzaam wagentje. Dit heb ik uitgedacht en laten bouwen. Toen had ik opeens 2 aanhangers en naarmate meer mensen ervan wisten werd het drukker en drukker. Ondertussen heb ik mijn schuur verbouwd tot een professionele keuken. Dit is een ideale ruimte om hapjes klaar te maken en ook dat ben ik steeds meer gaan doen. Sinds 1 november 2019 sta ik officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, omdat de hobby behoorlijke proporties begon aan te nemen. Naast BBQ, Frituur & Hapjes maken, verhuur ik nu ook van allerlei soorten cateringapparatuur. Bekijk HIER welke apparatuur.
Belangrijk vind ik om te luisteren naar u als klant en ik sta open voor ideeën. Ik ben voor veel dingen in.
IJzerlo, april 2020
Remco Wassink